Nejnovější recenze ze sekce Elektroakustické kytary
- Chytil jsem výraznou slevu, tak jsem to zkusil :-)
- Všechno v pořádku
- Nádherný design
- plný mohutný zvuk akusticky i přes aparaturu
- horší kvalita nových strun
- je poměrně těžší, ale to bývá u elektroakustiky normální
- drobné poškození na krku způsobené už ve výrobě. Naštěstí se to dá "umýt".
- dorazila v hrozným papírovým futrále na mnoha místech byl poškozen, ale vlastní kytara je OK
Kupoval jsem "v akci", takže jsem déle čekal na dodání a obal byl dost poškozený.
Nástroj je ale perfektní. Výborný zvuk i celkový design kytary.
Nicméně je vidět, že je to i při této vyšší ceně kytary stále hromadná výroba (viz. drobné vady na hmatníku)
kdo chce mít originální černý design a kvalitní zvuk za rozumný peníz - není lepší volba
- Výborný zvuk, ladička i snímač - věrně hraje přes aparaturu, měkký nízký dohmat, aniž by struny drnčely o pražce! Celkově jsem s přístupem, odborností a radami prodavačů velmi spokojen! Potěšila mě 3-letá záruka a možnost seřízení nástroje!
- Skvělý poměr cena x užitná hodnota!
- Zatím nic - uvidíme, hraju na kytaru zatím jen 10 dní ...
Dlouho jsem váhal, zda 12-cti strunnou kytaru koupím, ale dnes jsem za to rozhodnutí velice rád, rozhodně obohatím zvuk naší amatérské hudební partičky!
Za příznivou cenu v akci je kytara je řemeslně propracovaná, vzhledově i hudebně na velmi dobré úrovni. Jsem hrozně potěšen zvukem a plností akordu.
- Krásný zvuk, hezký vzhled
- Lehce odřená a často se 'upatlá' na černé barvě
- Takovou dvanáctku jsem vždycky chtěl :-)
- Kompozitové tělo je (doufám) odolnější než klasika.
- Vestavná ladička je poněkud muzeální kousek, ale to je asi daň za cenu.
Zavedená značka, kvalitní provedení, rozumná cena, co víc si člověk může přát...
Nedoresene uchyceni popruhu jinak vse.ok
- příjemný zvuk, vhodná pro více způsobů hraní a cenově dostupná
- zatím nevím
doporučuji
- Boží zvuk. Opravdu, za ty peníze zní neskutečně, zvlášť při nahrávání. Skvěle zpracovaná, nádherně vypadající.
- Úzký krk. Pro někoho možná výhoda, pro mě to je už moc.
Jako fanouška Ovationek mě mile překvapilo, že se i v česku začali prodávat levnější řady Celebrity. Koupě nelituju ani trochu, za tyhle peníze opravdu těžko seženete něco s lepším zvukem a přitom Ovation charakterem zvuku.
- maximálně spokojen
maximálně spokojen,krásně ladí,prostě skvělá
- cena a kvalita
Splnil víc než jsem očekával.
- splnil moje očekávání
zaujal mne svým tvarem a velikostí
- kvalita za rozumný peníz.
spokojený kupující
- šikovná malá gitara, veľmi hravá a každý kto si na nej raz zahrá sa do nej zamiluje :) vďaka nej človeka baví hrať vždy keď môže a tvoriť.
- zatiaľ žiadne.
Túto gitaru som si vybrala preto, lebo som začiatočníčka, normálne hrám na ukulele a hľadala niečo pre seba (s menším telom), na čom by sa mi ľahko hralo. Zobrala som si príklad od Eda Seerana a som s ňou veeeeeľmi spokojná a myslím, že túto gitaru (v mojom prípade) žiadna iná v dosť dlhej dobe nenahradí. Hrá sa na nej ľahučko, má krásny cinkavý zvuk a stále sa teším na to, keď si na nej zahrám.
- Super zvuk bez komba,ale i s ním.
- Není
- malá a na elektriku perfekt
- bez elektriky horší zvuk no malá
ok
EPIPHONE EJ200CE
Přidáno: 7. listopadu 2015
(naposledy upraveno 7. listopadu 2015)
Zakoupeno v MUSIC CITY
- Prodáváte výborné zboží a se službami jsem velmi spokojen.
Velmi dobrý obchod!! Doporučuji.......☺.
- Krásný zvuk
- Materiály a zpracování
Za tu cenu (koupeno se slevou za necelých 5 tis.) opravdu parádní práce. Ačkoliv už hraju přes deset let, doma jsem vždycky drnkal na strašné šroty a v porovnání s nimi je nová kytara úplně jiný vesmír. Vizuálně krásné provedení, detaily bez chyb, moc hezký hmatník i všechny použité materiály.
- Vše
- Nevím o ničem
Je pravda,že jako každá elektroakustika s nižším lubem je tišší.Ale s tím jsem ji kupoval.Komplet se jedná o perfektní nástroj,který můžu jen doporučit.Mám čtyři roky.Po seřízení velmi kvalitní.
Fender CD-140SCE
Přidáno: 11. října 2015
(naposledy upraveno 11. října 2015)
Zakoupeno v CMI Music s.r.o.
- Krásný zvuk. Ladí,ladí,ladí. Nádhera.
Fender je prostě Fender.
- Krásné zpracování,hratelný krk,solidní zvuk.doporučil bych měkčí desítky
- zatím nevím
jsem velmi spokojen
- Pokud hledáte rockovější zvuk za menší finanční obnos, myslím, že je to dobrá volba
- Není to nástroj s vynikajícím zvukem, ale to je samozřejmě dáno i cenou
Pokud nehodláte vrazit do kytary 20.000,- korun, tak tahle volba je nasnadě. Zvuk má celkem charakteristický, takže doporučuji někomu, kdo už má ve zvuku jasno. Mírné nedostatky jsou pro mě spíše výhodou, jelikož mám rád, když je zvuk trochu "špinavý".
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]