Nejnovější recenze ze sekce Elektroakustické kytary
- Jasný, průrazný zvuk, super snímač,..za ty peníze
super cena
- Velmi praktická kytara na cestování, ale i na domácí trénink. Skoro až kapesní kytara což se někdy velmi hodí.
- Zvukově se bohužel nevyrovná kytaře velké, pokud se tedy nenapíchne na kombo, pak je to v pořádku.
Tento produkt naplnil mé očekávání a jsem s ním tedy spokojený.
Ibanez EW 20ASE
Přidáno: 18. listopadu 2016
(naposledy upraveno 18. listopadu 2016)
Zakoupeno v MUSIC CITY
- Pěkný zvuk.
- Mám stejnou 12-ti strunku, tak jsem chtěla "tandem".
- Jen bylo potřeba snížit struny a vyměnit (od výrobce "plecháče").
Za mě krásný nástroj exteriérově- obláčkový jasan
Dobrý zvuk.
Jen jak u 12- ti strunky, tak u 6-ti strunky bylo potřeba poštelovat krk a snížit struny + vyměnit.
Jsem naprosto spokojená.
- cena, zvuk, zpracování
- zlatá mechanika :).
Velice slušný nástroj v poměru k ceně. Silný zvuk, vše je pěkně slyšet, dlouhý sustain. Ve studiu byl zvuk překvapivě ještě lepší. Doporučuji
Dobrý kup v dané cenové relaci....
- Na této značce lze těžko najít nějaké chyby.
- Cena by mohla být přívětivější.
- Hrozí zde riziko závislosti - když uchopíte kytaru do ruky, nebudete jí už chtít pustit :-o
Je to již má x-tá kytara a rozhodl jsem se, že si pořídím kvalitnější nástroj.
Co jinak napsat k této kytaře: výrobek špičkové kvality, vysoce profesionální zpracování, je poměrně lehká, skvěle padne do ruky, zajímavá kombinace dřevin, boží zvuk - hraje téměř sama :-)
Kytara je lehká dobře se na ní hraje
- Poměr cena/výkon v této kategorii výborný.
- První krok vedl samozřejmě k osvědčenému kytaráři na individuální seřízení.
Za ty peníze určitě velmi dobrá koupě. Výborný zvuk přes aparát.
- Za tuhle cenu super zvuk, dohmat a i zpracování.
- Struny - rozhodně vyměním.
Kromě strun za málo peněz hooodně muziky.
Cort SFX-E
Přidáno: 30. září 2016
(naposledy upraveno 30. září 2016)
Zakoupeno v HUDEBNICENTRUM.CZ
- krásný nástroj a dobře se na něj hraje
Super doporučuji všem hráčům
- cena dobrá
- není moc kvalitní zvuk
Počítal jsem , že bude mít hlubší zvuk což tahle moc nemá
- skvělý poměr cena výkon
- hezký zvuk
- lehká výměna baterek
- zatím nic
hezký vzhled a zvuk
potěší začátečníka i pokročilého
- cena, kvalita, funkčnost
Sháněl jsem elektroakustickou kytaru na cesty, kdy jsem nesháněl super nástroj , ale cenově výhodnou koupi, která by ovšem neměla tak tupý zvuk, jako mají levné kytary z lípy. V dané cenové hladině těžko seženete kombinaci smrk (pořehližka)/nato/palisandr s výřezem a snímačem s ladičkou. Kytara je velmi dobře zpracována, bez otřepů a mechanických nedodělku. Můj kus výborně ladí v celém rozsahu, za tu cenu je i zvuk velmi solidní. Chce to jen vyměnit struny, protože dodané jsou bláto a moc nezní. Po asi 2 hodinách hraní se rozbila integrovaní ladička, ale než riskovat výměnu za jiný kus, který by nemusel ladit, tak jsem provedl opravu zapájením spoje, který odpadl vlivem rezonanci. Nevyčítám toto výrobci kytary, ale výrobci snímače, kdy byla příčina závady úspora asi 0.00 nic cínu. Krom tohoto mě snímač přijemně překvapil, protože bere vcelku vyváženě a takřka nepřenásí (na rozdíl od nejlevnějších variant) zvuky posunu prstů po strunách. Ladička jednoduchá, funčkní. Závěrem bych tuto kytaru doporučil všem začátečníkum jako první nástroj pro hraní se zesilovačem nebo jako vůbec první, pokud by si vybrali ještě levnější čistě akustickou variantu. Pokročilým bude vyhovovat jako druhá, cestovní, hospodská....
- Legendární kytara za přijatelnou cenu. Výborný zvuk elektricky a překvapivě dobrý i na sucho. Velice dobře hratelný krk, nízký a měkký dohmat.
- Snad jen vyrobeno v Číně, ale díky tomu je přijatelná cena.
Koupil bych znovu stejný nebo podobný Ovation.
- Dobrý zvuk, dobré ozvučení, po úpravě dobrý dohmat, na první dojem celkem dobrý výrobek. Pro mé potřeby dostačující
- kytaru mám zatím 1 den, na hlubší hodnocení kytary je moc brzy
Celkově velmi dobrý dojem.
- X vyztužení pod vrchní deskou,za ty peníze pěkná kytara,snímače jsou dostačující,
- celkem pěkně zní,po výměně strun(kvalitní) lepší zvuk,přes kombo pěkný zvuk,náhradní díly
Chtěl jsem za málo peněz hodně muziky a tato kytara mě mile překvapila.Nato že jsem kupoval bez zkoušení jsem s ní spokojený.Snížil jsem koníka na lepší dohmat.
- dobrá cena , jsem s ní spokojený
- zatím ne
s kytarou jsem spokojený
- Cena, kvalita, zvuk.
Hodně muziky za málo peněz, škoda že skončila výroba.
- perfektní zpracování nástroje,
- nelze otevřít kryt 9 volt.baterie .
- Nevím ,jakým průměrem strun je nástroj osazen
Po vyřízení mého dotazu mohu poslat závěrečné hodnocení
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »