Nejnovější recenze ze sekce Elektroakustické kytary
Vybíral jsem levnou a pokud možno v dané ceně kvalitní kytaru. Na tuto jsem narazil v recenzích a nelituji. za tu cenu poměrně kvalitní nástroj. Vcelku dobré zpracování, ladí ve všech polohách a ladění drží. Pro mě výhoda širšího nultého pražce. Na moje hraní naprosto dostačující
- Za ty peníze kytara určitě nestojí
Pokud bych ji postavil vedle Cortky a Washburnu za 6 tisíc, tak nepoznám rozdíl. Hratelnost kytary celkem dobrá, ale nevím, prostě za tyhle peníze stačí přihodit 3 tisíce a dosáhnu na nejlevnější Furch nebo Taylor (polomasivy samozřejmě), což je zvukově i zpracováním úplně jiná liga. Je to jen můj názor, ale klidně si do kytar zajděte a zkuste.. Docela by mě zajímalo, jestli Fender používá na tyhle akustiky jiné dřevo než na ty svoje nejlevnější akustické modely, protože by to mělo jít i poznat.. (ale moc nejde, zkuste si zahrát na dva akustické Fendery, jeden za pětku a tenhle..).
- Hratelnost
- Zpracování
- Celkový dojem
- Vzhledem k ceně žádná
Je to kytara na technický hraní, fingerpicking a nějakej akustický jazzík nebo Jasona Mraze. Žádné hospodské třískání Katapultu. Já dělám víceméně obě.
Za ty prachy je to skvělá kytara, jediný konkurent, kterého se vyplatí před koupí vzít určitě do ruk jsou nejlevnější Furchy. Přestože se jedná o nejlevnější řadu Tayloru, tak to není žádná mrzká rychlá práce - možná jsem měl štěstí na kus - ale i tak, proti Seagullům, Normanům, Ibanzeům nebo Takaminejkám je o třídu výš - teda podle mně.
ZVUK: no.. :-D pokud ji porovnáte ve své cenové kategorii, tak jak říkám, bude to těžká volba proti Furchu. Zase není to celomasiv, je to i menší tvar (!), takže nelze čekat výrazné basy nebo celkově hutný a kulatý zvuk. Nicméně proti kytarám za 5, 8 tisíc je samozřejmě rozdíl znatelný. Prostě zvukově super, ale pokud si potom zkusíte celomasiv za 30 tisíc, tak budete mít špatný pocit, že jo. Nicméně vyzdvihl bych fakt tu hratelnost a zpracování. Pokud má někdo rád T.Emmanuela, tak si ho na tuhle kytaru může cvičit do padnutí. :-)
Kytary.cz super, byl jsem rád, že mi ji dovezli do Brna.
Malá, lehká, akorát do ruky, krásný zvuk.
- kytara zní pěkně
- výborně se na ní hraje
- Poměr cena výkon,paráda.
Univerzální nástroj s pěkným zvukem(po zapnutí).
- Dobrý den,jsem velice spokojen,produkt prisel v poradku bez jakého poskození a v den kdy bylo dohodnuto.
Nákup v eshopu all4sound se mi líbil a vřele doporučuji.
Sám p. Bartosz se mi ozval jestli chci poslat kytaru dříve než stojan,neměli zrovna na skladě.Sdělil mě tedy telefonicky kdy bude doručeno,jaké struny jsou na kytaře nataženy a že je kytara seřízena jak má být.Vše bylo jak mě p.Bartosz sdělil.Datum doručení byl ok,vše bylo bezpečně zabalené,vše souhlasilo s popisem.Po rozbalení a shlédnutí detailů jsem byl mile překvapen,nikde jsem nenašel sebemenší problém.P. Bartosz mě i sdělil,že byla kytara naladěná.Samozřejmě že cestou a vlivem měnících se teplot kytara naladěná navydržela.Po naladění a první zkoušce zvuku kytary jsem byl nad míru spokojený.
- Fantastická kytara.
Časté tvrzení, že Yamaha dělá nudné sterilní nástroje, vzala za své, jen co jsem hrábnul do strun.
- Nové zvukové možnosti.
- Dobrý zvuk,dobrá mechanika,drží ladění,kvalitní zpracování,
Chtěl jsem vyzkoušet Fender z Asie a jsem příjemně překvapen...
- Kvalitně zpracovaný nástroj.
Zboží jsem ještě nedostal. Housa
za ty peníze,dobrá kytara.Trochu plechovej zvuk ale stačí vyměnit struny a je to lepší ,přes slušné kombo hraje dobře,,,,,,,,spokojenost
za nízkou cenu překvapivě dobrý zvuk..doporučuji začínajícím!
je tento typ produktu velmi dobry pro lepsi hrani je zvukove vyborna a dobry je i ten nulty prazec 45mm doporucuji i pokrocilejsim kytarystum je dobra i kvalita produktu a ozvuceni vyborne. Spozdravem vas zakaznik.
Dárek přítele. Nemohu se dočkat, až si ho rozbalí. Tato kytara hraje úžasně.
- Dobrý hmatník
- Levná a kvalitní kytara. Hraje se na ní velice hezky, je lehká a příjemně malá.
- Přes kombo Blackstar hraje naprosto úžasně
- Zatím nic.
Kytara splnila mé očekávaní. Hraje hezky, je lehká a s kombem si rozumí