Nejnovější recenze ze sekce Elektroakustické kytary
Za ty peníze skvělý nástroj .
- Kytara dobrá dobry zvuk ale byly na kytaře rezavé struny.REKLAMACE.
Hraje to moc hezky, dle očekávání ne jako celomasiv, ale kdo nemá možnost většího rozpočtu tak super.
- nádherný zvuk
- nutno doupravit kobylku struny příliš nad hmatníkem
skvěle se drží
Dosti tiché vestavěné zvuky jako bicí, metronom při výukových programech.. Akustický zvuk samotné kytary tyto zvuky často přehlušuje.
Hodně muziky za přijatelnou cenu super
- poměr ceny a kvality
- Vlastní reproduktory, dostačující hlasitost i kvalita.
- Exceptional quality at this price point. Fit and finish are very nice. Nice balanced sound. I would purchase this guitar again if I needed to.
Eko Ranger 6 EQ
Přidáno: 20. června 2024
(naposledy upraveno 20. června 2024)
Zakoupeno v MUZIKER.cz
Kytara vypadá vizuálně moc pěkně. Zpracování mi nepřijde také špatné. Jen nultý pražec mě trochu tlačí svým ostrým zakončením občas do ruky. Chystám se ho trochu ubrousit. Zvuk má zajímavý, ale přijde mi, že střední tóny jsou trochu nevýrazné, basy naopak velmi silné. Možná je to způsobeno strunami z výroby (ještě jsem nenasadil nové). Jako výhodu vidím nastavitelnou kobylku, kterou jsem hned šteloval, aby struny nechrastily. Jinak i ve vyšších polohách se mačkají celkem snadno.
- Zvuk
- Provedení
Asi nejde úplně porovnávat mou současnou elektroakustickou kytaru z jiné cenové relace a tuto, ale jelikož jsem měl možnost vyzkoušet i dražší nástroje, musím upřímně říct, že tohle je skvělý hudební nástroj s ohledem na poměr cena versus výsledný zvuk a kvalita provedení.
Díky absenci výřezu má kytara hutné basy (na rozdíl od levnějších "uhuhlaných" dreadnoughtů s výřezem), čistota zvuku a dozvuk nástroje jsou úžasné.
I za předpokladu, že by pořizovací náklady na tento nástroj byly vyšší, konečný výsledek bude tuto investici o dost převyšovat. Příjemně se drží v rukou a je radost na ni hrát.
- Kytara pro dceru, zatím velká spokojenost
- Žádná mě nenapadá
Nejlepší parlor- zvuk, pohodlnost hry, vzhled-a je to GIBSON!!
- Velmi dobře vyrobený nástroj z krásných dřev, pohodlný krk.
- Tento parlor nezní jako parlor, nýbrž má celkem nudný kulatý zvuk OM. Na menzuru 611mm překvapivě tvrdý dohmat. Příliš velký obal spíš na OM nebo GA, ve kterém kytara lítá. Přeskakující neznačkové ladící mechaniky a bohužel neuzemněný, na jiných kytarách skvělý, snímač L.R.Baggs, na který tady chytnete rádio. Pro mě zklamání, takže vráceno.
- Zajímavá australská kytara, opravdu krásně udělaná z netradičního materiálu-dub-s fantastickým snímáním. Krk pohodlný a nikde nic nedrnčí-fakt super.
- Trochu zklamání z gigbagu made in china a opravdu nevýrazného akustického výškového zvuku. Na tak velikánský korpus-je to fakt tlustá paní/fat lady, je to zklamání. No, takže nakonec vráceno.
OKay.
opravdu dobrá kytara,krásný zvuk,dobře se na ni hraje,nenašel jsem jedinou chybu,vřele doporučuji,díky
Yamaha APX 600 BL
Nevěřil sem vlastním uším když sem do ní hrabl překrásný zvuk nádherná rezonance a přes kombo Roland AC-33 ACOUSTIC CHORUS nepossatelný zvuk.
Skvělý zvuk i elektrická výbava
- Dobrý zvuk
- Nerovnosti na rezonanční desce